• cube

  • cubeRandom

  • block

  • cubeStop

  • cubeStop

Hidroizolatie

Etanşare optimă a acoperişurilor - acces interzis apei

Peste 90 % din pagubele produse clădirilor sunt cauzate de hidroizolare insuficienta a acestora. O situaţie pe care dorim s-o schimbăm.


O izolaţie care să împiedice în mod perfect funcţional pătrunderea apei face parte din elementele esenţiale ale unei clădiri. Această realitate priveşte deopotrivă clădirile de locuinţe, cele industriale, construcţiile de infrastructură precum şi suprafetele rutiere, podurile sau parcarile.


Hidroizolatie STIZO

 

Etanşările de acoperişuri oferite de STIZO Industrial Services S.R.L. satisfac cele mai înalte exigenţe: sunt rezistente la temperatură şi apă, contribuie la economisirea energiei şi prezintă o durată îndelungată de viaţă. În plus, ele sunt perfect compatibile cu mediul. Specialiştii noştri izolează acoperişuri noi, reabilitează acoperişuri de clădiri vechi şi instalează sisteme de drenaj sau preluare a apei.


Hidroizolatie STIZO

 

Alegerea materialelor utilizate şi a modului lor de prelucrare se stabileşte, de exemplu, în funcţie de forma acoperişului şi de condiţiile meteorologice. Între materialele folosite de noi se numără:


- membrane bituminoase sudabile cu armatura din poliester sau fibră de sticlă

- membrane/folii din PVC sau EPDM, rezistente împotriva radiaţiei ultraviolete

- mortare şi adezivi speciali, rezistenţi la apă