• cube

  • cubeRandom

  • block

  • cubeStop

  • cubeStop

Izolatie termica si criogenica

Izolaţie termică şi criogenică: pentru diminuarea costurilor şi menajarea resurselor

Noi ştim ce fel de izolaţii necesita instalaţiile dvs. pentru lucrul în condiţii de maximă rentabilitate şi compatibilitate cu mediul. Experienţa noastră este avantajul dvs.


Astăzi, protecţia termică şi criogenică de nivel profesional este mai importantă decât oricând. Desigur, în aceste vremuri de scumpire a energiei, miza principală constă în reducerea costurilor, dar, în acelaşi timp, este vizată şi protecţia climei, pentru că una dintre premisele reducerii emisiilor de CO2 o reprezintă folosirea raţională a resurselor. Apelaţi la competenţa noastră în materie de protecţie termică şi criogenică şi vă vom indica soluţiile posibile.


Izolatie termica STIZO

 

În sectorul centralelor energetice, sistemele de izolare trebuie să îndeplinească anumite cerinţe speciale, dat fiind că generatoarele de aburi, canalele de aer proaspăt şi de gaze arse, instalaţiile de epurare a gazelor arse şi conductele trebuie să-şi menţină funcţionalitatea în diverse stări de operare şi în condiţii de mediu variabile.


Izolatie termica STIZO

 

Aplicăm materiale de izolaţie dintre cele mai diferite, în funcţie de solicitări, de la cochilii din fibre minerale şi izolaţii cu sticlă celulară până la izolaţii din spumă poliuretanică produsă in situ. La izolarea turbinelor, în schimb, izolarea cea mai eficientă, chiar şi la temperaturi ale aburului de peste 500° Celsius, o asigură izolarea cu saltele croite special sau prin torcretare. Paleta ofertelor noastre în domeniul izolaţiilor cuprinde:


- izolare termică pentru conducte, rezervoare, armături, instalaţii-cisternă

- izolare criogenică pentru sisteme frigorifice şi de congelare, instalaţii de climatizare şi de aerisire, conducte, rezervoare şi armături

- instalarea de sisteme de încălzire însoţitoare pe conducte

- izolaţii la faţade


O eficienţă deosebită prezintă, de asemenea, soluţiile noastre combinate, adică sisteme care pe lângă izolarea termică şi criogenică îndeplinesc şi cerinţele protecţiei fonice şi a celei contra incendiilor.