• cube

  • cubeRandom

  • block

  • cubeStop

  • cubeStop

Protectie fonica

Protecţie fonică - sănătatea înainte de toate

Zgomotul influenteaza starea generala de confort, diminuează capacitatea de concetrae şi poate cauza serioase probleme de sănătate. De aceea, protecţia fonică reprezintă o componentă indispensabilă a proiectării moderne în construcţii.


Legislaţia actuală şi normele din construcţii impun standarde de protecţie fonica înalte. Standardele actuale obligă la filtrarea zgomotelor şi vibraţiilor generate în interiorul unei clădiri (de exemplu de către aparate frigorifice, ventilatoare, instalaţii de aerisire, transformatoare, pardoseli dure, lifturi, conducte), precum şi a celor care provin din exterior.


Protectie fonica STIZO

 

Indiferent dacă este vorba de întreprinderi industriale cu utilaje mari sau de laboratoare de încercări şi verificări, constructii civile - STIZO Industrial Services S.R.L. oferă mereu soluţiile de protecţie fonică optime din punct de vedere tehnic şi economic, care nu doar a corespunde normelor uzuale şi legale în vigoare, ci si ofera rezultatele cele mai bune posibil.


Protectie fonica STIZO

 

STIZO Industrial Services S.R.L. execută izolări fonice în clădiri civile şi industriale, in interiorul structurii navelor maritime şi în pasaje subterane. Oferta noastră de tehnică a acusticii cuprinde:


- amortizoare fonice

- căptuşeli de perete şi de tavan

- uşi cu amortizare fonică

- capsule şi cabine cu izolare fonică


Protectie fonica STIZO