• cube

  • cubeRandom

  • block

  • cubeStop

  • cubeStop

Protectie la foc

Fire protection - leaving nothing to chance!

Pericolul de incendii nu poate fi exclus cu desăvârşire. Fara indoiala, apelând la instalaţii de protecţie potrivite, în caz de incendiu, pagubele se pot minimiza. Know-how-ul nostru in favoarea siguranţei dvs.


Un incendiu se poate dovedi a fi foarte costisitor. Urmările sale (de exemplu încetăriea producţiei, distrugerea unor informaţii irecuperabile, pierderi economice) pot fi însă reduse în mod semnificativ prin luarea unor măsuri preventive de protecţie împotriva incendiilor. În caz de incendiu, acestea limitează extinderea focului şi a fumului şi asigură căile de evacuare şi de salvare. Pe de altă parte, măsurile de protecţie împotriva incendiilor trebuie instalate în mod profesional şi menţinute permanent funcţionale. De aceea - nu lăsaţi nimic la voia întâmplării!


Protecţia împotriva incendiilor presupune profunde cunoştinţe de specialitate. Vă consiliem, asigurăm un montaj ireproşabil din punct de vedere profesional şi ne asumăm întreţinerea de specialitate a instalaţiilor de protecţie împotriva incendiilor. Oferta noastră de protecţie preventivă împotriva incendiilor cuprinde:


- instalaţii electrice

- instalaţii de aerisire

- sisteme de ţevi

- rosturi între clădiri

- structuri portante de oţel

- instalaţii industriale